Статии

Subscribe to Статии източник
Pharmacy-bg.com
Обновен: преди 3 часа 53 мин.

Как да се справим с хъркането

17 Март, 2018 - 03:15
Нужни са кардинални мерки, които ще решат проблемът с хъркането , ако не изцяло, то ще го сведат до минимум. Предлагаме ви три такива начина.

Цьолиакия- глутенова непоносимост

15 Март, 2018 - 00:15
Непоносимост към глутен - цьолиакия

Кои са най-доказаните билки за облекчаване на болката

29 Октомври, 2017 - 15:15
Но само някои от тях са преминали медицински тестове. Предлагаме ви кратък списък от билки, които са с доказани положителни качества и са безопасни за употреба.

Тренирайте мозъка си, за да бъдете по-уверени в себе си

17 July, 2017 - 18:15
Здравословното хранене, упражненията и социалната активност са едни от факторите, които могат да спомогнат за повишаването на самочувствието. За някои хора обаче това е много по-голямо предизвикателство

Витекс - 9 факта за билковото лекарство

17 July, 2017 - 18:15
Витекс е един от най-популярните билкови лекарства за PMS и спазми. Всъщност, едно проучване, публикува в списанието на здравето на жените и пола, медицината установи, че след като са били лекувани с витекс за три менструални цикъла

Фитнес за начинаещи - започнете сега!

9 July, 2017 - 21:15
Фитнесът представлява тренировка за тялото, състояща се от различни упражнения, чрез които се намалява стреса и се стягат мускулите. Физическото натоварване има за цел да стегне изцяло тялото, да подобри структурата му и да оптимизира неговите функции. Свързан е с фитнес мода, характерна за младите хора, достигнали до извода, че фитнес залата е най-доброто място за сваляне на излишните килограми и поддръжка на тялото.

Изберете…Йога!

6 July, 2017 - 06:15
Йогата представлява развитие на ума и тялото с исторически произход в древната индийска философия. Различните стилове йога съчетават физически пози, дихателни техники и медитация или релаксация.

Избери…Йога!

5 July, 2017 - 21:15
Йогата представлява развитие на ума и тялото с исторически произход в древната индийска философия. Различните стилове йога съчетават физически пози, дихателни техники и медитация или релаксация.

Изберете…Плуване!

4 July, 2017 - 12:15
Плуване - спорт, който развива тялото и подпомага мускулите. Плуването е ефикасно при артрит и сърдечно-съдови заболявания. При плуването има различни стилове - свободен стил, бруст,гръб, бътерфлай.

Цвекло: Хранителни факти и ползи за здравето

29 June, 2017 - 15:15
Цвеклото и сокът му се свързват с множество ползи за здравето, включително подобрен приток на кръв, понижаване на кръвното налягане и увеличаване на жизнените сили.

11 неща, които може да ви се случат, ако не се социализирате, общуване, интроверт

6 May, 2017 - 21:15
Докато понякога тялото се нуждае от почивка и време, социалната мрежа повишава благосъстоянието, а умът и тялото ви могат да реагират негативно на това да не общувате с другите повече от един ден. Няма нищо лошо да си интроверт, но ако се притесняваш, че си около другите и в същото време се изолираш от тях, това може да доведе до самота и влошаване на качеството на живот.

Червеното месо : полезно или вредно за здравето

3 May, 2017 - 06:15
Червеното месо съдържа множество витамини и минерали, които са от съществена важност за здравословна, балансирана диета- червено месо.

Коремен тиф - симптоми и лечение

3 May, 2017 - 06:15
Коремният тиф е болест, свързвана с треска, причинена от салмонелните бактерии. Бактерията съществува във водата или в човешки преносители, които разпросраняват болестта на други хора в околността.

Пролетна депресия

2 May, 2017 - 00:15
Пролетна Депресия Но докато пролетта изглежда хипер весела, не всеки се чувства по този начин. За някои хора сезонът може да бъде особено труден и за съжаление изследванията показват, че процентите на самоубийство са склонни да скочат през пролетта.

Как мозъкът ни обработва страха? Нови научни изследвания

29 April, 2017 - 21:15
Страх - Малките дози страх ни предпазват от опасности, но в твърде големи количества може да ни причини сериозен психологичен дискомфорт и дори ментални проблеми.

Промените в климата влияят на психиката

27 April, 2017 - 18:15
Промяната в климата не е просто лоша за планетата и тялото ни. Според нов доклад на Американската психологическа асоциация - "Климат за здраве" и "Еко Америка", изменението на климата също така е лошо и за нашето психично здраве.

Смехът като наука

5 April, 2017 - 12:15
Смехът ни кара да се чувстваме добре и ни обединява. Наистина, смехът няма нужда от описание, но за какво е?

Биполярно разстройство

31 Март, 2017 - 12:15
Биполярно разстройство е най-често срещаното инвалидизиращо психическо заболяване, което засяга десетки милиони хора по целия свят.

Яденето на повече плодове и зеленчуци , подобрява психологичното ни състояние

29 Март, 2017 - 21:15
Плодовете и зеленчуците са неизбежна част от здравословното хранене, но техните предимства не са ограничени само до физическото здраве.

Акромегалия

24 Март, 2017 - 18:15
Акромегалия е рядко срещано състояние, което причинява прекомерно нарастване на костите и органите.

Страници